top of page

ALCOHOLVRIJE GINGERBEERS

OnderNulPuntVijf is altijd op zoek naar de lekkerste gemberbieren. De bekendste is Bundaberg uit Australie, maar ook de Fentimans uit Engeland is een topper. Hoe dan ook. bij ONP5 vind je de lekkerste gingerbeers!

Alcoholvrij Bundaberg Ginger Beer

ALCOHOLVRIJ GEMBERBIER BIJ ONDERNULPUNTVIJF

Traditioneel gemberbier is een met suiker gezoete koolzuurhoudende drank die meestal niet-alcoholisch is. Het wordt geproduceerd door natuurlijke fermentatie van bereide gember, gist en suiker. De oorsprong ligt in de koloniale specerijenhandel met de suikerproducerende eilanden in het Verre Oosten en het Caribisch gebied. De drank is sinds de 18e eeuw populair in Groot-Brittannië en zijn koloniën. Onderweg werden nog andere kruiden toegevoegd. In 1855 was het percentage alcohol onderworpen aan accijns, gemaximeerd op 2% maar vandaag de dag produceren nog maar weinig brouwers alcoholische versies. 

Het is tof om te zien dat TEGENWOORDIG STEEDS MEER kleinere brouwerijen, zoals het Duitse Herbal Moscow, KOMEN met innovatieve recepten. Op deze pagina vindt je alle alcoholvrije gemberbieren die OnderNulPuntVijf aanbiedt. 

bottom of page